Over Heerlijk Simpel

Heerlijk Simpel is ontstaan, omdat ik een plek zocht waar ik al mijn heerlijke simpele gezonde recepten kon bundelen. Een gezonde levensstijl vind ik erg belangrijk en gezonde voeding is daarbij echt een must als je het mij vraagt. Alleen was ik nogal eens inspiratieloos. Sta je in de supermarkt en heb je geeeen idee wat je nu toch weer moet eten. Uren in de keuken staan vind ik zonde en is ook niet aan mij besteed. Daarom ben ik begonnen met het verzamelen van gezonde recepten, die ook nog eens simpel zijn om te maken.

Mijn definitie van simpel

Gezonde recepten
Binnen een half uur op tafel
Zonder pakjes of zakjes
Zonder lastige technieken
Zonder dure vreemde ingrediënten

Over de recepten

Niet alle recepten zijn van mijzelf. Veel recepten op deze website zijn van andere inspirerende foodies. In dat laatste geval staat er altijd vermeld wie mijn inspiratiebron was. De ingrediënten die ik gebruik zijn vrijwel altijd vers. Als het even kan dan ook nog biologisch. Ik geloof in de kracht van de natuur en probeer bewerkte voedingsmiddelen niet te gebruiken.

Over de initiatiefneemster

Eten, ik hou ervan! Ik ben dol op eten. Net als mijn familie. Echter heb ik soms ook een haat-liefdeverhouding met voeding. Er zijn namelijk een aantal voedingsmiddelen waar ik niet goed tegen kan (bijv. lactose, tarwe, zoetstoffen, erg bewerkt voedsel), omdat ik er veel buikpijn van krijg. Daarom is het voor mij soms een uitdaging hoe ik elke dag een gevarieerde gezonde maaltijd kan maken zonder dat ik daar de rest van de dag last van heb.

Door deze beperkingen vond ik het vaak lastig om elke dag een gezonde voedzame maaltijd op tafel te zetten zonder daar teveel tijd en geld aan kwijt te zijn. Daarnaast vind ik het ook een uitdaging om te blijven variëren.

Daarom heb ik deze website in het leven geroepen. Een plek waar ik mijn lekkere recepten kan bundelen en jou hopelijk kan inspireren!

Mocht je tips of verzoekjes hebben, dan hoor ik het graag!